Over Studio Delta

Studio Delta, je kunt ons het beste omschrijven als een team van gedreven en goed opgeleide professionals die specifieke kennis en talenten meebrengen op het gebied van naval architecture, constructief ontwerp en engineering.

Daardoor zijn wij uitzonderlijk goed in staat om het technisch deel, van concept tot bouwbaar plan, van een jacht ontwerptraject te realiseren.
Wij zijn gedreven en we werken nauwkeurig en onderzoekend, een werkhouding die nodig is om hoge kwaliteit diensten te kunnen verzekeren. Menno van Dijk, directeur en naval architect, geeft al 25 jaar op een bevlogen wijze leiding aan Studio Delta.

Met elkaar werken we met het oog op de toekomst. Daarbij hoort ook het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. We doen dit op verschillende manieren. Zo werken we samen met non-profit organisaties die investeren in kennis borging- en ontwikkeling in de jachtbouw. En stellen we stage plaatsen beschikbaar voor studenten Scheepsbouwkunde.

Gelinkt aan de passie voor ons werk, delen we de passie voor het water, de zee en de oceanen. En zijn we in onze vrije tijd geregeld op of onder water te vinden. Met trots zijn we dan ook sponsor van de Blue Marine Foundation, een stichting die zich inzet voor het behoud en herstel van de oceanen.

Wij hebben, zoals een groeiende groep professionals, de Code of Conduct van de Water Revolution Foundation getekend. De Water Revolution Foundation heeft als doel de ecologische voetafdruk van onze industry te neutraliseren, de oceanen te beschermen en ervoor te zorgen dat onze industry een duurzame toekomst heeft. Ons doel is een actieve houding naar duurzaamheid aan te nemen in de jachten die we ontwikkelen. Dit kan voor ieder type jacht. Hiermee kunnen de jachten een certificaat meekrijgen die door de eigenaren gewaardeerd zal worden. Het is niet de bedoeling een type jacht te veroordelen, maar alle jachten die een positieve bijdrage met betrekking tot duurzaamheid leveren in productie en gebruik hiervoor te waarderen.

'We zijn enorm trots op onze partnership met Studio Delta. Zij waren een van de eerste jacht ontwerpers die hun verantwoordelijkheid niet alleen nemen voor wat drijft op het water, maar ook voor wat er gebeurt onder water. Studio Delta is een goed voorbeeld voor de industrie en in de loop der tijd hoop ik dat alle designers uit de industrie zich willen verenigen voor het gezamenlijke doel, om onze oceanen te beschermen.'

Sara-Jane Skinner - Head of Partnerships, Blue Marine Foundation

Supporter of the Blue Marine Foundation

WE SUPPLY THE TECHNICAL CONTENT FOR YOUR PROJECTS