Werken bij Studio Delta

Regelmatig hebben we een vacature voor de functie van een Naval Architect, Scheepsbouwkundige tekenaar/constructeur en Engineer.

Bij Studio Delta staan klanten centraal. Wij doen er alles aan om de ambities van onze klanten waar te maken. Onze werkwijze is medewerkers de ruimte te bieden voor een ondernemende invulling van hun werk. Dit gaat in de informele cultuur en structuur van een klein bureau.
Voor studenten van de opleiding Scheepsbouwkunde Studio Delta de mogelijkheid voor kantoorstages en afstudeerplekken.

Herken jij jezelf in een van de onderstaande vacatures of stageplekken? Dan zijn wij benieuwd naar jouw CV en motivatie om onze organisatie te versterken. Deze kun je sturen naar info@studiodelta.nl.

Scheepsbouwkundig engineer

We liggen op een goede koers met onze projecten. We zien een toename in het werk en zijn op zoek naar collega’s met een drive. Heb je een passie voor je vak en ben je gedreven? Dan nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan!

Studio Delta houdt zich bezig met integraal scheepsbouwkundig ontwerp aan jachten tussen 10 en 100+ m. Voor nieuwbouw en refit vertalen wij de designs en wensen van de eigenaars tot een pakket werkzaamheden dat door de werkvoorbereiding van de werf verder wordt uitgewerkt en daarna wordt gebouwd. Onze taak ligt in naval architecture, engineering en het verzorgen van consults op scheepsbouwkundig gebied.

Wij bieden je een veelzijdige en afwisselende baan in een gemengd en ambitieus team van vakgerichte collega’s met op elkaar aansluitende vaardigheden.
In je functie zal je bezig zijn met engineering en rekenwerk aan een brede range van jachten, zowel in grootte als in vaarsnelheid. Wij onderscheiden ons door onze inzet en focus op projecten, en zien dat ook graag bij jou!

Verder kun je van ons verwachten: goede begeleiding, mogelijkheid voor zelfontplooiing, groei mogelijkheden naar de Naval Architect functies en een leuke werksfeer (strand 200 m afstand).

Functieomschrijving:
Je werkt als engineer in een ervaren team mee in projecten zoals deze op het bureau binnenkomen.
Dit zijn afwisselend scheepsbouwkundig ontwerp projecten en engineering projecten.

Functie-eisen:
– HBO Scheepsbouwkunde of gelijksoortige opleiding.
– Ervaring (in de jachtbouw) is gewenst.
– Aantoonbare ervaring als constructeur
–  Aanvullende kennis van de andere disciplines die in het scheepsbouwkundig-  en jachtontwerp een grote rol spelen.
– Klantgerichte en oplossingsgerichte werkhouding.
– Zelfstandig en teamspeler
– Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
– Kennis en ervaring van Autocad, Rhinoceros 3D en Microsoft Office is een must.
– Kennis en ervaring van Maxsurf, en Solid-Edge is een pré.

Heb je interesse in deze functie? Stuur je Nederlandstalige motivatiebrief met CV per naar Menno van Dijk, mvd@studiodelta.nl

Het volledige filmpje kun je bekijken via deze link.

Afstudeerplaats Scheepsbouwkunde

Functie-omschrijving:

Tijdens deze periode is er ruim de gelegenheid uitwerken het afstudeerproject van de kandidaat.

Functie-eisen:
Alleen voor studenten HBO Scheepsbouwkunde

Wij bieden:
Een interessante stageperiode met brede mogelijkheden bij een bureau gespecialiseerd in Naval Architecture voor jachten. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Stageplaats Scheepsbouwkunde

Functie-omschrijving:
Naast het meelopen in de productie van het ontwerpbureau is er ruimte voor het uitwerken van voorkeursprojecten van de kandidaat.

Functie-eisen:
Alleen voor studenten Scheepsbouwkunde
– MBO/HBO/WO scholingsniveau voor aanvang stage

Wij bieden:
Een interessante stageperiode met brede mogelijkheden bij een bureau gespecialiseerd in Naval Architecture voor jachten. Voor meer informatie neem contact met ons op.