Werken bij Studio Delta

Bij Studio Delta staan klanten centraal. Wij doen er alles aan om de ambities van onze klanten waar te maken. Onze werkwijze is medewerkers de ruimte te bieden voor een ondernemende invulling van hun werk. Dit gaat in de informele cultuur en structuur van een klein bureau.
Op het moment zijn we niet op zoek naar nieuwe collega's, maar ben jij een topper in jouw vakgebied en heb je zin om met jouw vak aan de slag te gaan?
Dan zijn wij benieuwd naar jouw CV en motivatie om onze organisatie te versterken. Deze kun je sturen naar info@studiodelta.nl.

Het jaar rond bieden we stageplekken voor studenten Scheepsbouwkunde en IOS of Product Design. Bekijk hieronder de vacatures die we hebben voor stageplekken hieronder.

Afstudeerplaats Scheepsbouwkunde

Functie-omschrijving:

Tijdens deze periode is er ruim de gelegenheid uitwerken het afstudeerproject van de kandidaat.

Functie-eisen:
Alleen voor studenten HBO Scheepsbouwkunde

Wij bieden:
Een interessante stageperiode met brede mogelijkheden bij een bureau gespecialiseerd in Naval Architecture voor jachten. Voor meer informatie neemĀ contact met ons op.

Stageplaats Scheepsbouwkunde

Functie-omschrijving:
Naast het meelopen in de productie van het ontwerpbureau is er ruimte voor het uitwerken van voorkeursprojecten van de kandidaat.

Functie-eisen:
Alleen voor studenten Scheepsbouwkunde
– MBO/HBO/WO scholingsniveau voor aanvang stage

Wij bieden:
Een interessante stageperiode met brede mogelijkheden bij een bureau gespecialiseerd in Naval Architecture voor jachten. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Afstudeerplaats voor student IOS of Product Design

We zijn op zoek naar een afstudeerder IOS of product design, die graag met onze Naval Architects buiten de box wil denken voor een van onze Special Projects. Voor meer informatie, neem contact met ons op.