Over Studio Delta

Het team van Naval Architects onder de leiding van Menno van Dijk, is elke dag enthousiast en gemotiveerd om hoge kwaliteit diensten in het technisch ontwerp van jachten af te leveren.

De manier waarop we de diensten aan de industrie leveren is een combinatie van klantgerichtheid, technische kennis en onze persoonlijke inzet voor het product.
Wij doen dat door beproefde technieken op een verantwoorde en creatieve manier toe te passen. Met moderne ontwerp gereedschappen worden hoogwaardige en kosten effectieve producten ontwikkeld.

Studio Delta werkt met het oog op de toekomst. Daarbij hoort ook het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.
We doen dit op verschillende manieren: samenwerken met non-profit organisaties en kennis ontwikkeling ter behoeve van de jachtbouw.
Het jaar rond stellen wij stageplaatsen voor studenten Scheepsbouwkunde beschikbaar en we zijn gemotiveerd sponsor van de Blue Marine Foundation.

'We zijn enorm trots op onze partnership met Studio Delta. Zij waren een van de eerste jacht ontwerpers die hun verantwoordelijkheid niet alleen nemen voor wat drijft op het water, maar ook voor wat er gebeurt onder water. Studio Delta is een goed voorbeeld voor de industrie en in de loop der tijd hoop ik dat alle designers uit de industrie zich willen verenigen voor het gezamenlijke doel, om onze oceanen te beschermen.'

Sara-Jane Skinner - Head of Partnerships, Blue Marine Foundation

WE SUPPLY THE TECHNICAL CONTENT FOR YOUR PROJECTS