Diensten

Studio Delta biedt een breed aanbod van diensten aan op het gebied van Naval Architecture projecten en in Project Consultancy.
Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen we assisteren en adviseren in nieuwbouw of refit projecten.De studio heeft meer dan 20 jaar ervaring in staal, aluminium en composietbouw. Onze portfolio omvat een groot aantal Naval Architecture projecten tot 40 meter en Naval Architecture/Structural Design /Consultancy projecten van 30 meter – 100 meter +.

Naval Architecture

In het naval architecture ontwerp wordt een conceptontwerp of voorontwerp aan de hand van beproefde methodes uitwerkt tot een bouwbaar scheepsontwerp. Middels een algemene beoordeling van het concept wordt aansluitend de route gekozen om te komen tot een compleet ontwerp op scheepsbouwkundig gebied.

Vanzelfsprekend is een analyse van het rompontwerp, weerstand en voortstuwing, gewichtsberekeningen en de constructie wordt gedaan. Maar juist het integraal ontwerp en haalbaarheid van de keuzes spelen een grote rol in ons werk. Aan de hand van deze integrale aanpak en met grote aandacht voor de interactie van de verschillende aandachtspunten wordt het ontwerp pakket uitgewerkt.

Voor een beknopt overzicht van de Naval Architecture werkzaamheden bekijk het portfolio.

Project Consultancy

Studio Delta verzorgt consultancy diensten op het gebied van refits en new builds.

De studio heeft een ruime ervaring in hull extensies, superstructure updates en upgrades in installaties zoals stabiliser conversies en zero-speed installations. De meeste van de meer dan 20 consultancy projecten, waren Super Yacht refit projecten. Door de jaren heen heeft de studio ook aan special refit projecten gewerkt, waarbij werkboten zijn omgebouwd tot explorer yachts.

Studio Delta heeft veel ervaring werkend als consultant voor Nederlandse en internationale jachtwerven en eigenaar vertegenwoordigingsteams. Voor een beknopt overzicht van ons werk bekijk ons portfolio.